testimonials

Sandra, ik wil je hartelijk bedanken voor jouw mooie bijdrage aan onze teamdag. De oefeningen en jouw persoonlijke verhaal waren van absolute meerwaarde voor ons. Jouw workshop Hoe zichtbaar ben jij? paste uitstekend in het hele programma. Dank je wel daar voor. Veel succes met je eigen bedrijf.
Toine van Mourik

Lead Business Expert COE Grid Investments , ABN AMRO Bank N.V.

Sandra is iemand die mij op een ongedwongen en ontspannen manier op een andere wijze naar mijzelf heeft laten kijken. Met een paar opmerkingen en haar enthousiasme krijgt ze dat voor elkaar. Het is vooral geen vooraf ingestudeerd kunstje, maar ze doet het vanuit haar passie en dat is goed te merken.

Severine Kolste

Bedrijfsleidster, Xenos

Lieve Sandra, Ik heb genoten van jouw lezing en het heeft mij echt mooie nieuwe inzichten gebracht. Een echte aanrader. En ook het prachtige coachingsgesprek. 1 gesprek was het., maar zo mooi want het heeft mij weerhouden om recht in de val van burnout te lopen.
Lisa Portengen

Schrijver, spreker en sprekerscoach

Sandra, hartelijk bedankt voor de mooie inzichten die je mij gegeven hebt. Je hebt mij echt aan het nadenken gezet. Top!
Elice Phijffers

Sectorspecialist Medische & Vrije Beroepen, ABN AMRO Bank N.V.

Sandra is een grote inspiratiebron die je op een uiterst positieve en energieke manier stimuleert om voorbij je eigen grenzen te gaan en jezelf blijft uitdagen. Met haar sprankelende uitstraling staat ze duidelijk voor wie ze is en zorgt ze ervoor dat je altijd weer nieuwsgierig blijft naar een volgende gesprek met haar!
Marieke De Wit

Adviseur Dagelijkse Bankzaken 2, ABN AMRO Bank N.V.