persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Wil jij zichtbaar worden vanuit jouw talent en wil jij antwoord hebben op belangrijke levensvragen? Heb je hulp nodig bij het maken van moeilijke keuzes of wil je angsten en belemmerden overtuigingen doorbreken? Ben jij op zoek naar meer innerlijke rust of vind jij het vervelend dat jouw mening niet altijd gehoord wordt? Kortom je bent niet altijd volledig zichtbaar. 
Het Here I Am! coachingsprogramma
 kan je hierbij helpen.

Tijdens dit persoonlijke coachingstraject ga ik dieper in op wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn.
Het Here I Am! coachingsprogramma wordt altijd op maat gemaakt. Ik ben naast een klankbord ook een spiegel voor jou.
Met behulp van mijn intuïtie, verschillende coach-en healingstechnieken, meditatie, visualisatie en de kracht van het kleurenspectrum ga ik samen met jou hiermee aan het werk. Dit kan zowel online, bij mij in de praktijk of wandelend.

Hierna heb jij de sleutels naar jouw eigen succes in handen en kun je de vervolgstappen zetten die nodig zijn voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Wat levert jou het Here I Am! Coachingprogramma op?

  • Je hebt de juiste mindset gekregen
  • Je hebt lef en durf om jouw volgende stap te zetten
  • Je gaat met meer zelfvertrouwen en innerlijke rust de deur uit
  • Je krijgt een beter zelfbeeld en meer zelfinzicht
  • Je weet wat jou uniek maakt
  • Je hebt beperkende overtuigingen los gelaten
  • Je hebt traumatische gebeurtenissen een plekje gegeven
  • Je leert en profiteert van mijn jarenlange praktijkervaring

Wil jij de volgende stap zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling neem dan contact met mij op voor een gratis intakegesprek.  Je bent van harte welkom!

Vergoedingsmogelijkheden

Via de werkgever

Werkgevers kennen meestal opleidingsbudgetten voor medewerkers. Een effectief coachingstraject kan zinvoller en voordeliger zijn dan een opleiding of cursus. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

Via de belastingdienst

Wanneer je als particulier coachingskosten zelf betaalt, kun je deze inclusief btw als scholingskosten aftrekken mits het doel van het traject gericht is op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden, die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl.

Coachingskosten voor zelfstandig ondernemers zijn aftrekbaar als bedrijfskosten.

Via de Arbodienst van je werkgever

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid  om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.

Via het UWV

Als uitkeringsgerechtigde kun je bij het UWV informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en reïntegratie. Het UWV kent een individuele reïntegratie overeenkomst. Kijk voor meer informatie op www.uwv.nl.

Neem direct contact met mij op