Over mij

Ooit stond ik in de schaduw te verstoffen met mijn eigen talent!

Nu ik mijn talent volledig in de spotlight heb gezet ben ik succesvoller, heb ik veel meer energie en meer levensvreugde.

Ik ben Sandra Dwars en ik ben spreker, trainer en coach. Mijn bedrijf heet Inspirerend Werken. Ik help topvrouwen, professionals, ondernemers, directeuren, managers en hun medewerkers om zichtbaar(der) te worden vanuit natuurlijk talent. Veel talent wordt niet volledig benut, niet altijd gezien of gewaardeerd of men is zich niet altijd bewust van zijn of haar talent. Hier valt nog zo veel winst te behalen!

Mijn grootste talent!

Mijn grootste talent en kracht is mijn intuïtie! Ik vertrouw volledig op mijn gevoel. Hierdoor ben ik heel snel in staat om talenten, ontwikkelpunten en (latente) behoeften inzichtelijk te krijgen. Ik spring in op dat wat nodig is om jou en je team zichtbaard(er) te maken. Door mijn passie voor persoonlijke transformatieprocessen en mijn bijzondere talenten kan ik heel snel spiegelen, schakelen, verbinden en anticiperen. Wanneer de zichtbaarheid van talenten wordt vergroot heeft dat niet alleen effect op één persoon, maar op het hele team. Vergroting van zichtbaarheid zorgt o.a. voor: enthousiastere medewerkers, meer openheid, duurzamere inzetbaarheid, betere resultaten, minder ziekteverzuim, betere samenwerking, hogere klanttevredenheid, meer werkplezier, verandering van structuur en misschien uiteindelijk ook wel van cultuur!

Werkervaring

Ik heb bijna 26 jaar bij de ABN AMRO Bank gewerkt in commerciële en bestuurlijke functies en daarnaast heb ik ruim 10 jaar ervaring op het gebied van coachen en trainen in mijn eigen bedrijf. Ik heb vele mensen begeleid, zowel nationaal als internationaal, die emotioneel zijn vast gelopen en ik heb allerlei workshops en trainingen verzorgt om je eigen intuïtie en zelfvertrouwen te vergroten.
Tijdens mijn loopbaan bij de ABN AMRO Bank heb ik vele collega’s in Twente en Drenthe op mijn unieke wijze mogen coachen. Tevens heb ik diverse workshops Zichtbaar vanuit Talent, de workshop de Kracht van Communicatie en de tweedaagse training Schitteren vanuit Innerlijke Kracht mogen geven in District Groot IJsselland, de afdeling Hypotheken in Amersfoort, Private Banking in Friesland/Groningen, het Grid Investments in Amsterdam, het Diversity Netwerk in Amsterdam, het Vrouwennetwerk Women on the Move en de Medezeggenschapsraad Retail & Private Banking in Amsterdam. Daarnaast ben ik spreker geweest bij meerdere evenementen oa. bij een Districtsbijeenkomst Lef en Durf in Almelo, Kwartaalkickoff Emmen/Coevorden, lezing in Het Dialogues House in Amsterdam, afsluiting van het Career Accelaration Project in Amsterdam en tijdens een bijeenkomst van alle Medezeggenschapsraden van ABN AMRO Bank in Amsterdam. En als klap op de vuurpijl heb ik destijds Gerrit Zalm uitgenodigd voor een gesprek over mijn bijzondere talent. Een geweldig mooie ervaring!

Mijn missie: Miljoenen mensen zichtbaar laten worden vanuit talent!

Ik wil miljoenen mensen, nationaal en internationaal, laten groeien in hun zelfvertrouwen en overtuigingskracht, zodat zij zichtbaar(der) worden vanuit hun natuurlijk talent. Iedereen voelt zich wel eens onzeker, waardoor je geen stappen durft te zetten. Je twijfelt, je bent misschien bang om afgewezen te worden, bang voor negatieve feedback en elke nieuwe uitdaging levert ook nog eens een dosis gezonde spanning en weerstand op. Kortom vele mensen durven daarom niet in beweging of niet in de juiste beweging te komen. Ik inspireer en motiveer mensen, zodat mensen zelf in actie durven komen om de volgende stap te zetten in hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Dit kan zowel zakelijk als privé zijn.

Wanneer je meer vanuit natuurlijk talent en door passie gedreven gaat werken kun je elkaar nog meer versterken en dan is 1+1=3.

Mijn Visie: Zet jouw talent in de spotlight. Be unique and show it!

Zet jouw eigen talent volledig in de spotlight! Be unique and show it! Je weet waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Je pakt je eigen podium daar waar nodig. Je laat je zien of van je horen op elk gewenst moment. Ieder mens, bedrijf of team kan verder groeien. Je bent immers nooit uitgeleerd. Niet iedereen haalt alles uit zichzelf. Vaak worden niet alle aanwezige talenten benut. Het blijft helaas onzichtbaar en onhoorbaar. Men noemt dit ook wel het onbenut potentieel.

Weet wat jou en jouw bedrijf uniek en onderscheidend maakt. Vertel dit en maak het zichtbaar. Durf volledig jezelf te zijn en laat dit zien aan collega’s, klanten, opdrachtgevers, familie, vrienden en kennissen etc. Sta op en zet je talent volledig in de spotlight en pak je podium. Laat je zien en horen. De wereld mag weten waar jij en jullie bedrijf voor staan. Wat is jouw verhaal? Wat is jouw unieke talent? Wat is jouw sleutel naar succes en hoe zichtbaar ben jij?

Daar waar jouw grootste pijn ligt, ligt ook vaak jouw grootste kracht en talent verborgen!
Nobody is perfect. En de kracht van imperfectie is fenomenaal!

En ik kan het weten, omdat dit ook mijn eigen ervaringen zijn geweest!

Talent in de spotlight

Ik heb mijn talent zelf in de spotlight gezet door o.a. mijn baan bij de ABN AMRO Bank op te zeggen en volledig te kiezen waar mijn hart en ziel blij van worden. Ik laat ook jou, je medewerkers en je bedrijf graag tot bloei komen, zodat ook jij en je medewerkers kunnen stralen in jullie eigen spotlight. Ik kom graag met jou in contact, zodat ik jou en jullie bedrijf verder kan helpen!

Droom en maak zichtbaar wat zonder jou wellicht nooit gezien zou worden!

Dit is wie ik ben en waarvoor ik sta!

Hartelijke groet,

Sandra Dwars

Neem direct contact met mij op