Open inschrijvingen

Here I Am! Program
Laat zien wie jij bent!

 

We leven in een snel veranderende wereld. Het vergt van ons dat we wendbaar zijn en dat we open staan voor vernieuwing.
Het is ook een tijd dat jouw eigen creativiteit meer de ruimte mag krijgen en dat jouw talent volledig zichtbaar wordt.

Hoe fijn zou het zijn dat jij volledig vanuit jouw kracht, jouw essentie van een nog grotere toegevoegde waarde kunt zijn voor het bedrijf waar je voor werkt, voor je eigen bedrijf of voor de maatschappij. Volledig vanuit jouw kracht zichtbaar zijn.

Het Here I Am! Program laat jou stralen in wie jij werkelijk bent.

De verdieping met jezelf aangaan, uitgedaagd worden om voorbij je eigen angsten en beperkende overtuigingen te gaan. Leren samenwerken met de krachten van het universum. Je persoonlijkheid verder ontwikkelen door intuïtief te leren spreken, spreken met de stem die bij jou past en jezelf op elke gelegenheid kunnen presenteren vanuit jouw hart. Jouw persoonlijkheid krijgt nog meer kleur met de juiste make-up en kledingstijl.

Kortom het Here I Am! Program laat jou die stap maken in je carrière die je zo graag voor ogen hebt. En dat kan een verbreding en verdieping van je huidige functie zijn, een  stap richting de top van het bedrijfsleven, of juist een vernieuwing in je eigen bedrijf of je besluit je grote droom waar te maken om je eigen bedrijf te starten.

Het Here I Am! Program geeft jou de kracht, het lef en het vertrouwen om die stappen te zetten die jouw hart jou ingeven.

Ben jij nieuwsgierig wat het Here I Am! Program voor jou als vrouw zou kunnen betekenen of wil je meer informatie neem dan gerust
contact met mij op.  
Ik ben te bereiken op 06-15006650 of via info@inspirerendwerken.nl

 

Hartelijke groet,

Sandra Huisken

 

Neem contact met mij op!